MARDİN / YEŞİLLİ - Yeşilli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yeşilli Anadolu İmam hatip Lisesi Tanıtımı kapsamında;

Okul Müdürümüz Deham BALOS ve Okul Psikolojik Danışmanımız Faruk ÖNER Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yeşilli Ahmet Demir Ortaokullarına okulumuzu tanıtma amacıyla ziyarette bulundu.

Ara

LGS sürecinde öğrencilerimizin motive olması, liselere yönelik bakış açıları ve ders çalışma konusunda özgüvenlerinin olumlu açıdan etkilenmesi amacıyla okul müdürümüz Deham BALOS ve Rehberlik hocamız Faruk ÖNER eşliğinde Mardin Fen Lisesi, Mardin Anadolu Lisesi ve Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür eder bu zorlu sınav sürecinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında okul panosu öğrencilerle birlikte hazırlandı, sınıflarımızda insan hakları ile ilgili bilgilendirici videolar ve kısa filmler izlendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından Mehmet Akif Ersoy'un Safahat kitabından yapılan sözlük tasarım çalışması.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamımda öğrencilerimizin metinde anlamını bilmeyip merak ettiği kelimeleri Türkçe sözlükten bulma etkinliği düzenledik. Sözcük bulma ‘hızlı bulan grup kazanır’ mantığında bir yarışma şeklinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz  sözlük kullanımını eğlenerek öğrenirken grup çalışması ile de takım ruhunu kazandı.

202-2024 eğitim ve öğretim yılında  okulumuzda mevlid kandili kutlandı.